A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Наближаймо Перемогу разом

Дата: 15.08.2022 11:14
Кількість переглядів: 52

У рамках відзначення Міжнародного Дня молоді заклади освіти ТГ активно долучилися до участі в тижні корисних справ «Мій внесок у Перемогу!».

Щодня учнівська молодь заповзято робила посильний вклад, виконуючи те чи інше завдання.
Розпочалися добрі справи розчищенням та прибиранням території для місця відпочинку молоді. Попрацювали на славу, а вінцем роботи стало гуртове розфарбовування патріотичного муралу.
Плетіння маскувальних сіток викликало піднесення гордості за допомогу ЗСУ, стало життєвим уроком набуття практичних навичок та досвіду.
За участю юних спортсменів відбувся волейбольний турнір, у якому вкотре виявилися їхні вміння, витримка, воля до перемоги.
Концерт молодих виконавців на підтримку земляків-захисників лишив по собі щемливо-прекрасні спогади.
Здебільшого побажання Миру й Перемоги залишали всі охочі на карті бажань.
Усі школи підтримали акцію «Ворожу літературу на макулатуру, а гроші – на ЗСУ». Зібрано 239 кг – 600 грн.
Відрадно, що до ярмарку з продажу виробів декоративно-прикладного мистецтва та солодощів доєдналася велика кількість жителів Срібнянщини. Ніхто не пройшов повз, майже весь товар був розпроданий. Зібрана сума становить 14553 грн.
Принагідно хочеться висловити слова вдячності керівникам закладів освіти, педагогічним та учнівським колективам, батькам, які підтримали, організували, вболівали за результат.
А ще сердечне спасибі усім небайдужим, які просто кидали гроші в скриньку, щоправда, зі сльозами на очах: подорожнім, водіям (які лишали свої авто на проїжджій частині й підходили зробити свій внесок), рідним, чиї солдати-воїни зараз на полі бою.


Дякуємо всім!
Результатом вдоволені!
Наближаймо Перемогу разом!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора