A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Чим довше працює вчитель, тим більше він має власних педагогічних надбань. Опановуючи основи педагогічної практики та науки і вдосконалюючи  пізнання, вчитель  завжди виходить на лінію обрію, звідки відкривається новий дивовижно  гарний краєвид: власні успіхи та успіхи учнів, методичні здобутки, результати роботи. І все це повинне бути оцінене самим педагогом, дирекцією закладу освіти, колегами. Тому в навчально-виховній роботі поряд з освітнім процесом на одному щаблі стоїть атестація.

14:28 08.04.2021

Перенесено дату пробного ЗНО

Через припинення  руху громадського транспорту, що унеможливлює доїзд зареєстрованих учасників, а також педагогічних працівників, залучених до проведення зовнішнього оцінювання, пробне ЗНО у м. Київ та Чернігівській області перенесено на 24 квітня.

15:16 07.04.2021

Свято зустрічі перелітних птахів

1 квітня у всьму світі відзначають Міжнародний день птахів.У Сокиринському закладі дошкільної освіти "Метелик" відбулося традиційне "Свято зустрічі перелітних птахів».

15:40 01.04.2021

Рік математичної освіти в Україні

Як відомо, Президент Володимир Зеленський підписав Указ «Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти в Україні».   Метою проведення Року є створення можливостей для рівного доступу українських школярів до сучасної та якісної математичної освіти,  формування у них належного рівня математичної компетентності.

12:33 30.03.2021

Освітній серіал "Підприємництво для школярів"

Для здобувачів овсіти закладів загальної середньої освіти Міністерством цифрової трансформації України в партнерстві з компанією "Київстар" і студією онлайн-освіти EdEra розроблений курс "Підприємництво для школярів".

10:50 30.03.2021

Заняття «Ой, рушник, рушничок»

У різновіковій групі Подільського закладу дошкільної освіти «Віночок»  було проведене заняття на тему «Ой, рушник, рушничок», мета якого розширити знання дітей про рушник, як предмет національного побуту, виховання інтересу до українського, народного мистецтва.

12:30 25.03.2021

Інтегроване заняття "Де живуть краплинки?"

З метою поглиблення знань про значення води в житті людей, тварин, птахів, рослин, квітів у Савинському ЗДО "Сонечко" проведено інтегроване заняття "Де живуть краплинки?". Дидактичні ігри, художнє слово, досліди та фокуси дуже сподобалися дітворі.

08:37 25.03.2021

Вхід для адміністратора