A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Зі святом

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості. Нашим юним друзям – школярам бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Щиро бажаю Вам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів! Бажаю вчителям життєвих сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів. Здоров’я і миру всім нам!

10:15 27.05.2021

Учителям доручили провести інструктажі з безпеки

У зв'язку із наближенням літніх канікул Міністерство освіти  і науки України доручає закладам освіти провести інструктажі з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу. Це завдання обумовлене в листі від 19 травня 2021 року № 1/9-268 «Щодо безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в період літніх канікул».

10:28 25.05.2021

Нарада директорів

 Минулої п’ятниці під головуванням начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорт у Срібнянської селищної ради Віталія Никоненка відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти. На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності шкіл громади. Зокрема, про організоване завершення 2020 – 2021навчального року та видачу документів про освіту, процедуру проведення основної сесії ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання) –2021 тощо. Під час наради обговорено ряд важливих питань, які потребували вирішення та надано необхідні рекомендації.

08:49 24.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

Із 17 по 21 травня тривав Тиждень Безпеки Дорожнього Руху із забезпеченням належних протиепідемічних заходів. Усі заклади загальної середньої освіти взяли активну участь у проведенні Тижня.

08:53 21.05.2021

У переддень Дня Вишиванки

У переддень Дня Вишиванки в Савинському закладі дошкільної освіти "Сонечко" проведено цікаве і змістовне інтегроване заняття "Вишивана моя Україна".

08:39 20.05.2021

Вхід для адміністратора