A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Змагання з тенісу

25 січня в Карпилівському та Гриціївському закладах загальної середньої освіти відбулися змагання з настільного тенісу, присвячені пам’яті воїнів-земляків, які загинули за свободу і незалежність України.

11:55 26.01.2024

Як зрозуміти, що ви емоційно виснажені

У шаленому ритмі життя, у тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити дзвіночки про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан — змінити діяльність, звички, переглянути режим сну й харчування, спосіб проведення вільного часу тощо.

11:10 23.01.2024

Про програму «Lingva Polska»

Асоціація інноваційної та цифрової освіти розробила програму для самостійного вивчення польської мови «Lingva Polska» (рівні А1 та А2) здобувачами освіти закладів загальної середньої освіти.

11:06 23.01.2024

День Соборності України

Із нагоди відзначення Дня Соборності України в закладах загальної середньої освіти громади відбулися тематичні заходи. 

11:41 22.01.2024

Пліч- о- пліч Срібнянської ТГ

У Срібнянській територіальній громаді стартував проєкт "Пліч-о-пліч" всеукраїнські шкільні ліги", який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під лозунгом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО". Головна мета проєкту-створити атмосферу спортивного свята серед учнів закладів загальної середньої освіти, а також збільшити кількість дітей та молоді, які займаються спортом, ведуть здоровий спосіб життя. Наразі в школах проведено І етап змагань.

14:35 18.01.2024

Вітаємо дипломантку!

Заради популяризації творчої спадщини Тараса Шевченка, утвердження  його духовних заповідей як важливого чинника консолідації українського суспільства, активізації патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України щороку проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

13:13 18.01.2024

Відзначення переможців

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області, Чернігівська обласна бібліотека для дітей, Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації нагородили Грамотами та термокружками переможців серед здобувачів освіти 7 класів  обласного літературного конкурсу «Вчимося жити на Землі» на тему «Знати, вміти, діяти в надзвичайних ситуаціях» Віталія ЦИГАНКА (І місце, Срібнянський ліцей), Сніжану МИНКУ (ІІ місце, Дігтярівська ЗОШ І-ІІІ ступенів),  Аліну БЕНЬКО (ІІІ місце, Срібнянський ліцей).

10:29 15.01.2024

Підсумки "Калейдоскопу майстерок - «Майстерня Святого Миколая»

Протягом грудня-січня Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва  для  педагогів  закладів загальної середньої та  позашкільної освіти області  було ініційовано проведення  творчого проєкту на новорічно-різдвяну тематику «Калейдоскоп майстерок - «Майстерня Святого Миколая».

10:54 12.01.2024

Вхід для адміністратора