A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Розпочався Тиждень психологічної служби у закладах освіти громади

   Із 24 квітня в закладах освіти Срібнянської селищної ради, які забезпечені психологічним супроводом фахівців психологічної служби системи освіти, розпочався Тиждень психологічної служби «Разом ми сильні» (у закладах загальної середньої освіти) і «Психологічний калейдоскоп» (у закладі дошкільної освіти).

09:54 24.04.2023

Волейбольний турнір на базі Гурбинської школи

 На базі Гурбинської загальноосвітньої школи відбувся волейбольний турнір  між  жіночими командами Гурбинського, Дігтярівського,  Срібнянського,  Карпилівського старостинських округів  на  кубок пам’яті колишнього директора школи Лещенко Ольги Олексіївни та Захисників Срібнянщини, які віддали своє життя за державний суверенітет і незалежність України.

09:25 24.04.2023

Із Всеукраїнським днем психолога!

     Всеукраїнський день психолога буде відзначатися в Україні 23 квітня. Офіційне визнання психологія отримала менш як півтора століття тому — 1879 року німецький психолог В.Вундт відкрив у Лейпцигу першу лабораторію експериментальної психології. За минулий час психологія накопичила безліч фактів і даних, які наголошують, що знання людини про себе змінюють її стан і почуття. 

16:24 21.04.2023

День Землі в Срібнянській школі

Із метою захисту навколишнього середовища, нагадування про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті, до  Міжнародного дня Землі зі здобувачами освіти  Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд тематичних заходів.

12:15 21.04.2023

Декада з протидії булінгу в закладах освіти громади

Саме заклади освіти мають статус одного з основних інститутів соціалізації особистості, її становлення і розвитку. Тому саме вони мають відігравати одну з ключових ролей у справі захисту дітей від будь-якого насильства. 

10:54 21.04.2023

Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ

      У Дігтярівській ЗОШ І-ІІІ ступенів із 10 по 14 квітня проходив кольоровий тиждень вдячності воїнам ЗСУ. Класний керівник 8 класу Ольга Якунько разом із учнями організували різноманітні тематичні заходи.

11:45 17.04.2023

Великодній тиждень у Срібнянській школі

Великдень - це одне з найбільших, найрадісніших свят у році. Кожен, хто його шанує, отримує надію на порятунок. Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє. Це також унікальна можливість долучитися до народних традицій та обрядів, які його супроводжують.

13:46 14.04.2023

Тисячолітнє диво рукотворне

Великдень – одне з найповажніших і найулюбленіших свят християнського люду. А писанка є неодмінним символом цього великого свята, дзеркалом багатства української  народної творчості, продуктом старовинного домашнього ремесла.

09:53 14.04.2023

Учителі обов'язково проходитимуть курс з психологічної підтримки

Відтепер щонайменше 10% від кількості годин, передбачених на підвищення кваліфікації вчителів, обов’язково мають спрямовуватися на вдосконалення знань і навичок щодо надання психологічної підтримки учням.

11:09 13.04.2023

Вхід для адміністратора