A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Оголошений конкурс творів-розповідей «Історія моєї родини — частина історії України»

 Із метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті та належного вшанування пам’ятних дат і ювілеїв, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проводить конкурс творів-розповідей «Історія моєї родини — частина історії України» (через опитування, інтерв'ю, бесіди більше дізнатися у старшого покоління про родовід своєї сім'ї, походження прізвища, уявити, якими були далекі родичі, та написати твір-розповідь про героїчні, мудрі, красиві, добрі вчинки людей минулого покоління свого роду, а також можна написати про цікаві історії, легенди, пов'язані з походженням прізвища).

10:18 23.06.2023

Про проведення змагання з кібербезпеки «SikorskyCTF 2023»

 З метою виявлення та підтримки учнівської молоді, обдарованої у сфері кібербезпеки, інтеграції у міжнародний освітній простір 01 та 02 липня 2023 року Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» спільно з Проєктом USAIDКібербезпека критично важливої інфраструктури України та AmazonWebServices (AWS) планують провести змагання з кібербезпеки«SikorskyCTF 2023». 

11:35 20.06.2023

Вітаємо дипломанток конкурсу «Зоологічна галерея» - 2023

Фахівці в галузі психології говорять, що малюнки – це надзвичайно важливе джерело інформації про того, хто намалював. Інші стверджують, що вміння поєднувати відтінки кольорів, малювати тонкі, точні, виразні лінії дається не всім, не всі зможуть відтворювати побачене з точністю до впізнання.

15:11 15.06.2023

Сертифікації педагогічних працівників 5,6 класів у 2023 році

Частиною четвертою статті 49 Закону України «Про повну загальну середню освіту» встановлено, що право на проходження сертифікації мають педагогічні працівники, які працюють не менше двох років у закладах освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти, та мають педагогічне навантаження.

10:48 15.06.2023

Оголошений Всеукраїнський бліц конкурс патріотичного плакату «Україна жива і вічно буде жити!»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України оголошує Всеукраїнський бліц конкурс патріотичного плакату на тему «Україна жива і вічно буде жити!».

14:29 14.06.2023

Як зареєструватися до участі в додатковій сесії НМТ

Якщо ви вже реєструвалися до участі в основній сесії національного мультипредметного тесту в квітні, але вам відмовлено з тих чи інших причин, а тепер ви бажаєте скористатися додатковим періодом реєстрації, не потрібно створювати персональний кабінет знову.

10:00 09.06.2023

ОНЛАЙН-ТЕСТУВАЛЬНИК НМТ: ПРО ЩО ПАМ’ЯТАТИ УЧАСНИКОВІ

З 5 червня розпочинається основна сесія національного мультипредметного тесту. Напередодні тестування пропонуємо учасникам ознайомитися з інтерфейсом онлайнової платформи і з’ясувати: з чого розпочати роботу із сервісом; де знайти довідкові матеріали; як позначати ті чи ті завдання, щоб їх було зараховано; у якій послідовності їх виконувати; як змінити відповідь; як завершити роботу над тестом.

10:05 02.06.2023

Свято Останнього дзвоника

Сьогодні ми перегорнули ще одну сторінку славного освітянського літопису Срібнянщини. Останній дзвоник на шкільних подвір’ях громади сповістив про закінчення 2022/2023 навчального року.

11:23 31.05.2023

Вхід для адміністратора