A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Міжнародний День сім'ї

Міжнародний День сім'ї щорічно відзначається 15 травня. Традиційно в цей день збираються сім'ями, аби подякувати один одному за все хороше.

11:59 15.05.2023

День матері

Мама – найдорожча людина для кожного з нас. Вона дала життя, оточила турботою, виховала.  У другу неділю травня, в День матері, діти вітають своїх матусь словами вдячності та любові, нагадуючи їм, яку важливу роль  відіграє мама в їхньому житті.

15:07 12.05.2023

Загальнообласна акція «Мати Героя»

Широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну спричинило значний ріст соціальної категорії матерів, чиї діти полягли, визволяючи Батьківщину від агресії окупанта. Неспровокована війна, позбавивши цих жінок найдорожчого – дітей, відібрала в них відчуття повноцінного материнства та його прояву – можливості отримати привітання на День матері.

14:27 12.05.2023

Футбольний турнір

Сьогодні на стадіоні селища відбувся футбольний турнір серед учнів 5-9 класів із 8 закладів загальної середньої освіти Срібнянської громади: Васьківського, Горобіївського, Гриціївського, Гурбинського, Дігтярівського, Карпилівського, Сокиринського та Срібнянського.

15:02 28.04.2023

Вхід для адміністратора