A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Звіт про проведення Тижня психологічної служби

 Із 24 по 28 квітня традиційно в закладах освіти громади, які забезпечені психологічним супроводом фахівців, проходив Тиждень психологічної служби під гаслом «Разом ми сильні» та «Подорож стежками психології» у закладах загальної середньої освіти і «Психологічний калейдоскоп» - у Дігтярівському ЗДО «Сонечко».

14:22 28.04.2023

Учасників НМТ просять уважно ставитися до повідомлень від УЦОЯО

  В Українському центрі оцінювання якості освіти звертаються до вступників, які проходять процедуру реєстрації на НМТ, з проханням уважно ставитися до повідомлень, що надсилаються через персональні кабінети.

09:34 28.04.2023

Останній день Тижня психологічної служби

   П’ятниця – є останнім днем оголошеного Тижня психологічної служби. Найулюбленішим днем тижня багато людей назвали б п’ятницю. День, коли закінчується робочий тиждень, дарує передчуття вихідних. Однак про неї знають, як не дивно, досить мало.

09:17 28.04.2023

Вітаємо переможця обласного етапу конкурсу «Юний дослідник»

Усі, хто має відношення до педагогіки чи освітнього процесу, знають, що дослідницька діяльність учнів є важливим елементом поглиблення та узагальнення знань, а дослідницька робота – це чітко спланована діяльність, при якій «дослідник» має свою точку зору, думку, які розкриваються під час розв’язання  пошукових завдань, створенні проєктів.

11:21 27.04.2023

37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС

    26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в Україні щороку вшановують усіх, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії.

12:32 26.04.2023

Про день другий Тижня психологічної служби

  І ось, вівторок. Вівторок —  назва другого дня тижня (після неділі), здавна в народі вважають щасливим, легким днем, тому будь-яку значну справу радять починати саме в цей день, аби домогтися успіху. Українська назва походить від праслав’янського слова vъtorъkъ, vъtorьnikъ, утвореного від vъtorъ(«другий»). Вівторок, як і четвер, вважався днем чоловічим, а тому і благополучним, і щасливим.

09:52 25.04.2023

Вступникам радять перевірити персональні кабінети

    Український центр оцінювання якості освіти радить учасникам Національного мультипредметного тесту (НМТ) після надсилання реєстраційних документів перевіряти інформацію в своєму персональному кабінеті.

16:30 24.04.2023

Вхід для адміністратора