A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Святкування Всесвітнього дня Землі

З метою святкування Всесвітнього Дня Землі з нагоди 30-річчя Незалежності України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України запрошує заклади загальної середньої та позашкільної освіти підтримати ініціативу юних натуралістів об’єднатися та провести 22 квітня 2021 року масштабну акцію «Зелене будівництво України».  Головна умова акції: 22 квітня о 12.00 одночасно всі учасники акції по всій Україні розпочинають посадку дерев, знімають відеоблог та виставляють на сайтах, в соціальних мережах під гаслом: «Ми долучилися до Зеленого будівництва України!». 

08:40 19.04.2021

Дітям про космос

Такий далекий і нескінченно привабливий космос! Не кожен дорослий до кінця розуміє всю повноту цього поняття, що вже говорити про дітей. Сьогодні, у Всесвітній день космонавтики,вихователь Сокиринського закладу дошкільної освіти "Метелик" Ірина Андрусенко провела тематичне заняття "Подорож у космос",на якому вихованці вирушили у  мандрівку просторами нашої галактики.Заняття було цікавим,повчальним та захопливим.Діти дізналися багато таємниць, які повідав їм космос.

12:35 12.04.2021

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Чим довше працює вчитель, тим більше він має власних педагогічних надбань. Опановуючи основи педагогічної практики та науки і вдосконалюючи  пізнання, вчитель  завжди виходить на лінію обрію, звідки відкривається новий дивовижно  гарний краєвид: власні успіхи та успіхи учнів, методичні здобутки, результати роботи. І все це повинне бути оцінене самим педагогом, дирекцією закладу освіти, колегами. Тому в навчально-виховній роботі поряд з освітнім процесом на одному щаблі стоїть атестація.

14:28 08.04.2021

Перенесено дату пробного ЗНО

Через припинення  руху громадського транспорту, що унеможливлює доїзд зареєстрованих учасників, а також педагогічних працівників, залучених до проведення зовнішнього оцінювання, пробне ЗНО у м. Київ та Чернігівській області перенесено на 24 квітня.

15:16 07.04.2021

Свято зустрічі перелітних птахів

1 квітня у всьму світі відзначають Міжнародний день птахів.У Сокиринському закладі дошкільної освіти "Метелик" відбулося традиційне "Свято зустрічі перелітних птахів».

15:40 01.04.2021

Рік математичної освіти в Україні

Як відомо, Президент Володимир Зеленський підписав Указ «Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти в Україні».   Метою проведення Року є створення можливостей для рівного доступу українських школярів до сучасної та якісної математичної освіти,  формування у них належного рівня математичної компетентності.

12:33 30.03.2021

Освітній серіал "Підприємництво для школярів"

Для здобувачів овсіти закладів загальної середньої освіти Міністерством цифрової трансформації України в партнерстві з компанією "Київстар" і студією онлайн-освіти EdEra розроблений курс "Підприємництво для школярів".

10:50 30.03.2021

Вхід для адміністратора