A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Урок-гра "Правила дорожнього руху знай - життя оберігай!"

Учителем початкових класів Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Самойленко Н.М. у  другому класі  проведено урок-гру  «Правила дорожнього руху знай – життя оберігай».     В ході уроку діти  розгадували загадки, малювали дорожні знаки майбутнього.   «Експерти» дорожнього руху за картинками обговорювали ситуацію на дорогах,  «Інспектори» -  презентували знаки, пояснювали, від чого вони застерігають. «Пішоходики» практично демонстрували місця безпечного переходу вулиці, а «Світлофорики» провели вікторину «Дозволено, заборонено».

16:09 17.03.2021

День числа «Пі»

Вперше День числа «Пі» відзначили в 1988 році в науково-популярному музеї Експлораторіум в Сан-Франциско. Придумав це свято роком раніше фізик з Ларрі Шоу. Дату 14 березня він вибрав не випадково, адже у загальновідомому числі «Пі» цифри вказують на 3 (третій місяць в році), і 14 число березня.   А от, 15 березня 2021 року День числа π відзначалося в Карпилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

09:00 16.03.2021

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації запрошує до участі в обласному екологічному конкурсі «Одна планета – одне майбутнє»

Усіх, хто любить свій рідний край, уболіває за його довкілля, займається природоохоронною діяльністю, екологічними проєктами та має бажання поділитися своїми здобутками, напрацюваннями і творчими роботами, запрошують взяти участь у щорічному обласному екологічному конкурсі «Одна планета – одне майбутнє».

14:58 15.03.2021

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Атестація педагогічних працівників та керівних кадрів закладів освіти переходить на завершальний етап атестаційного процесу, завершується вивчення системи та досвіду роботи вчителів, професійної діяльності керівних кадрів, які атестуються в поточному навчальному році та розпочинається підготовка до підсумкових засідань атестаційних комісій І та ІІ рівнів, оформлення атестаційної документації. 

11:43 12.03.2021

Безпека дітей в інтернеті: рекомендації для вчителів та батьків

У зв'язку зі зростанням чисельності випадків небезпечної поведінки дітей, зокрема обумовлених впливом соціальних мереж в Інтернеті, Міністерством освіти і науки  розроблені рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків щодо компетентностей безпечної поведінки в цифровому середовищі.

08:15 12.03.2021

Тиждень «GlobalMoneyWeek – 2021»

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 04.03.2021 № 1/9-114 «Щодо проведення циклу просвітницьких заходів GlobalMoneyWeekу 2021 році для дітей та молоді» повідомляємо, що за ініціативи Національного банку України проводиться цикл просвітницьких заходів GlobalMoneyWeekщодо питань фінансової обізнаності населення України. 

10:26 11.03.2021

«Шевченківське слово живе!»

Сокиринський заклад дошкільної освіти «Метелик» долучився до вшанування пам'яті великого Кобзаря і саме сьогодні було проведено тематичне заняття «Шевченківське слово живе!».

14:52 10.03.2021

Візити у творчі педагогічні лабораторії вчителів, які атестуються

Чим довше працює вчитель, тим більше він має власних педагогічних надбань. Опановуючи основи педагогічної практики та науки і вдосконалюючи  пізнання, учитель завжди виходить на лінію обрію, звідки відкривається новий дивовижно  гарний краєвид: власні успіхи та успіхи учнів, методичні здобутки, результати роботи. І все це повинно бути оцінене самим педагогом, дирекцією школи, колегами. Тому в шкільній роботі поряд із освітнім процесом на одному щаблі стоїть атестація як чинник виявлення професіоналізму, компетентності вчителя.  

09:19 10.03.2021

Вхід для адміністратора