A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

День Святого Патрика

Кажуть, що саме 17 березня природа починає оживати, пробуджуватися від зимового сну, зеленіти.  Цього дня вшановується Святий Патрик – небесний покровитель Ірландії, який здійснив багато чудес. Одним із символів святкування є трилисник конюшини, а найулюбленіші персонажі – кумедні лепрекони, персонажі ірландського фольклору.

08:26 18.03.2021

«Птахи на крилах нам весну несуть»

Під такою назвою відбулася тематична виховна година для учнів 4-Б класу Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (класний керівник – Лариса Телух, вихователь - Людмила Коломійченко).

16:52 17.03.2021

Город на підвіконні

Щороку вихователі Срібнянського закладу дошкільної освіти  "Сонечко", Горобіївського закладу дошкільної освіти "Струмочок" залучають  дошкільнят до влаштування  та роботи на городах на підвіконні, які сприяють розвитку допитливості і спостережливості в дітей.  Маленькі любителі природи  із величезним натхненням і задоволенням доглядають за цибулею, квасолею, часником, пшеницею, горохом. Згодом юні дослідники матимуть змогу куштувати зелену цибулю, яка є корисним джерелом вітамінів. Город на підвіконні ЗДО "Сонечко"   

16:37 17.03.2021

Бути здоровим – престижно та модно

Спеціалісти ЦССМ Срібнянської селищної ради Оксана Хоменко, Людмила Хоменко, Олена Пиндюра протягом лютого-березня провели цикл бесід з учнівською молоддю Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

16:21 17.03.2021

Урок-гра "Правила дорожнього руху знай - життя оберігай!"

Учителем початкових класів Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Самойленко Н.М. у  другому класі  проведено урок-гру  «Правила дорожнього руху знай – життя оберігай».     В ході уроку діти  розгадували загадки, малювали дорожні знаки майбутнього.   «Експерти» дорожнього руху за картинками обговорювали ситуацію на дорогах,  «Інспектори» -  презентували знаки, пояснювали, від чого вони застерігають. «Пішоходики» практично демонстрували місця безпечного переходу вулиці, а «Світлофорики» провели вікторину «Дозволено, заборонено».

16:09 17.03.2021

День числа «Пі»

Вперше День числа «Пі» відзначили в 1988 році в науково-популярному музеї Експлораторіум в Сан-Франциско. Придумав це свято роком раніше фізик з Ларрі Шоу. Дату 14 березня він вибрав не випадково, адже у загальновідомому числі «Пі» цифри вказують на 3 (третій місяць в році), і 14 число березня.   А от, 15 березня 2021 року День числа π відзначалося в Карпилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

09:00 16.03.2021

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації запрошує до участі в обласному екологічному конкурсі «Одна планета – одне майбутнє»

Усіх, хто любить свій рідний край, уболіває за його довкілля, займається природоохоронною діяльністю, екологічними проєктами та має бажання поділитися своїми здобутками, напрацюваннями і творчими роботами, запрошують взяти участь у щорічному обласному екологічному конкурсі «Одна планета – одне майбутнє».

14:58 15.03.2021

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Атестація педагогічних працівників та керівних кадрів закладів освіти переходить на завершальний етап атестаційного процесу, завершується вивчення системи та досвіду роботи вчителів, професійної діяльності керівних кадрів, які атестуються в поточному навчальному році та розпочинається підготовка до підсумкових засідань атестаційних комісій І та ІІ рівнів, оформлення атестаційної документації. 

11:43 12.03.2021

Безпека дітей в інтернеті: рекомендації для вчителів та батьків

У зв'язку зі зростанням чисельності випадків небезпечної поведінки дітей, зокрема обумовлених впливом соціальних мереж в Інтернеті, Міністерством освіти і науки  розроблені рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків щодо компетентностей безпечної поведінки в цифровому середовищі.

08:15 12.03.2021

Вхід для адміністратора