A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Серпнева конференція педагогічних працівників Срібнянщини

Доброю традицією освітян стала серпнева конференція педагогічних працівників. Цьогоріч зібрання пройшло у вузькому колі через карантинні обмеження. 28 серпня усі керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної  освіти  громади зібралися на цю освітянську зустріч, щоб проаналізувати свою роботу у минулому навчальному році та окреслити завдання на 2020-2021 навчальний рік.   До доповіді була представлена презентація із фотоматеріалами роботи освітньої галузі за рік.  У обговоренні взяли участь досвідчені керівники закладів освіти, які поділились досвідом та напрацюваннями Нової української школи, проблемами в організації дистанційного навчання. Серед розглянутих актуальних питань  – забезпечення освітою дітей з особливими освітніми потребами, національно-патріотичне виховання, протидія булінгу, соціальний захист учасників освітнього процесу.  У роботі конференції взяли участь Віктор Даниленко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради, Володимир Шуляк, заступник голови селищної ради з гуманітарних питань та соціальної політики,  які привітали освітян з початком навчального року та Днем знань.  По завершенні заходу вшанували педагогів, які мають найбільш вагомі здобутки у навчанні та вихованні підростаючого покоління.

11:55 31.08.2020

Готовність закладів загальної середньої освіти до початку нового навчального року

Із 25 по 27 серпня відбувся щорічний об’їзд загальноосвітніх шкіл і дитячих садочків територіальної громади напередодні початку нового 2020 – 2021 навчального року.  Робочу поїздку здійснювали заступник селищного голови Володимир Шуляк, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віталій Никоненко, начальник Срібнянського міжрайонного управління ГУ  Держпродспоживслужби в області Микола Кононенко, завідувач Талалаївським районним відділенням ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Лариса Бурдай, головний спеціаліст з охорони праці відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віктор Петренко, голова районної  профспілкової організації працівників освіти Катерина Вернигорова-Грома. За результатами перевірки складено відповідні акти. За результатами об’їзду всі заклади освіти Срібнянської селищної ради готові 1 вересня зустріти своїх вихованців. Карпилівський ЗЗСО

08:59 28.08.2020

28 серпня - серпнева педагогічна конференція

28 серпня 2020 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбудеться серпнева педагогічна конференція, у ході якої візьмуть участь  керівники закладів освіти Срібнянської селищної ради з питання «Про підсумки роботи освітньої галузі Срібнянщини у 2019-2020 навчальному році та завдання на 2020-2021 навчальний рік».

12:32 17.08.2020

Уряд розробив механізм повернення коштів пробного ЗНО

З 1 липня Міністерство освіти разом з ПриватБанком почали повертати гроші, які ви раніше сплатили за участь у пробному ЗНО. ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ, ЩОБ ШВИДКО ОТРИМАТИ КОШТИ? Кому повертають кошти? Кошти повертатимуть саме тому, хто зареєстрований для участі у пробному ЗНО. Ні мамі, ні батькові, а саме тому учасникові, хто зареєстрований на тестування. Що потрібно для отримання коштів через ПриватБанк? Потрібно мати будь-яку картку в ПриватБанку, оформлену саме на вас. Важливо!Ваш фінансовий телефон  в ПриватБанку повинен збігатися з телефоном, який був зазначений як основний під час реєстрації на тестування. Що робити, якщо у вас немає картки в ПриватБанку? Звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку та за 15  хвилин безкоштовно оформити картку. Із собою потрібно мати ID-картку. Якщо ви вже є клієнтом банку, можна відкрити віртуальну картку в Приват24, і не треба нікуди йти. Неповнолітні учасники пробного ЗНО також зможуть без проблем оформити картку ПриватБанку. Коли потрібно встигнути оформити картку? Якомога швидше.  Якщо зараз Ви не маєте змоги потрапити до банку, то зможете це зробити до кінця листопада. Програма повернення коштів діє до 30.11.2020 року. Що робити, якщо під час реєстрації на тестування Ви вказали основний телефон не свій, а одного з батьків / змінили свій номер телефону за цей час? Зайдіть в сервіс визначення результатів насайті УЦОЯО  та змініть основний номер телефону на той, що прив’язаний до вашої картки. Це потрібно зробити якнайшвидше, щоб забезпечити оперативне повернення коштів.  

14:26 10.07.2020

Відкриття спортивного майданчика

 9 липня 2020 року стало визначною подією у житті  шкільної  родини Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Адже саме сьогодні на території  опорного закладу освіти Срібнянської селищної ради відбулося урочисте відкриття сучасного  багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям.         Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об'єкта  надасть можливість комфортно проводити тренування, спортивні змагання, виховувати здорову та успішну молодь.          Розділити з дітьми та вчителями радісні емоції довгоочікуваного свята прийшли й поважні гості – Народні депутати  України минулого скликання Олег Дмитренко та Олександр Кодола, які привітали жителів громади з цією подією.        Із щирими вітаннями та словами вдячності до присутніх звернулася голова  Срібнянської районної ради Олена Панченко та вручила господарям свята набір спортивних м’ячів.  Долучився до привітань  начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Никоненко.  Вони дякували всім, хто підтримав ініціативу влади та надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика – першого спортивного об’єкта на Срібнянщині.       По закінченню свята  всі діти отримали в подарунок  від місцевої влади солодощі.

16:17 09.07.2020

День молоді

В останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

12:43 26.06.2020

Обдаровані діти - 2020

Обдаровані діти – золотий запас, інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету  у  світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства.   Таких талантів на Срібнянщині чимало. Сьогодні в приміщенні Срібнянської районної ради вітали  талановитих дітей, переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та їх наставників – учителів.

12:35 26.06.2020

Відзначення талановитих та успішних

23 червня 2020 року в Сокиринцях вже другий рік поспіль талановитих школярів Срібнянщини та Прилуччини вітали керівники районних рад, громад обох районів та Прилуцької районної адміністрації. Ініціатором та меценатом урочистостей, як і торік, був Олег Дмитренко.

12:27 26.06.2020

Вхід для адміністратора