A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Стартує чемпіонат області з футболу

 Шановні жителі громади! 21 червня 2020 року стартує чемпіонат ПФЛ області з футболу (Південна футбольна ліга) в якій беруть участь 10 команд. 1.    ФК «Темп» (с. Богданівка) 2.    ФК «Кристал» (с. Линовиця) 3.    ФК «Динамо» (с. Гнідинці) 4.    ФК «Срібне» (смт. Срібне) 5.    ФК «Світличне» (с. Світличне) 6.    ФК «Замістя» (с. Замістя) 7.    ФК «Журавка» (с. Журавка) 8.    ФК «Штурм- Грантбуд» (с. Дмитрівка) 9.    ФК «Удай» (с. Удайці) 10.     ТАС АГРО (с. Талалаївка)          У першому турі, який відбудеться 21.06.2020 року ФК «Срібне» приймає ФК «Журавку». Початок матчу о 18 годині на стадіоні смт. Срібне. Звертаємо увагу вболівальників! В зв’язку з необхідністю дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів направлених на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19  всі вболівальники та присутні на матчі повинні бути в масках та дотримуватися  дистанції.

16:10 16.06.2020

Проведення пробного ЗНО 15, 17 червня

Шановні учасники пробного ЗНО, а також наші колеги – працівники пунктів тестування. Доводимо до вашого відома, що змінами  до постанови  Кабінету міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4  фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти.   З огляду на ситуацію, що склалася, ми пропонуємо учасникам пройти тестування вдома: 15 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти,  і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури. •      Виконати завдання тестового зошита. •      До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. •      Отримати свій результат за тестування. 17 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО  і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО. •      Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита. •      До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. •      Отримати свій результат за тестування. Під час роботи із тестовим зошитом  намагайтеся дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 15 червня до 18:00 19 червня. Окрім того, бажаючі можуть отримати тестові зошити з української мови та літератури на пункті тестування з 11 до 15 години 15 червня 2020 року. Наразі Урядом розробляється механізм повернення учасникам пробного ЗНО коштів за його проведення.  

09:17 15.06.2020

Роботи по облаштуванню міні-футбольного поля

У Срібнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів, опорному закладі освіти Срібнянської ОТГ, продовжено  будівництво сучасного міні-футбольного поля. Роботи проводяться за кошти державного бюджету, виділені минулого року за сприяння Олександра Кодоли. Спортивний об’єкт буде  облаштовано вуличними тренажерами, штучним покриттям для баскетбольного та міні-футбольного полів. Дітлахи та дорослі матимуть змогу займатися спортом у комфортних умовах. Тут також будуть проводитися спортивні змагання серед школярів Срібнянщини, адже пріоритетною формою збереження та зміцнення здоров'я школярів у закладах освіти є фізкультурно-оздоровча робота. 

16:14 11.06.2020

День захисту дітей

У перший день літа в Україні та світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це своєрідне  нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

11:23 29.05.2020

Останній дзвоник

29 травня в усіх закладах загальної середньої освіти завершується навчальний рік. Традиційно – це Свято  Останнього дзвоника, яке  сповіщає про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул, а для  випускників – складання зовнішнього незалежного оцінювання та вибору майбутньої професії. Цей рік був особливим, оскільки ми завершуємо його дистанційно. Щирі слова вдячності педагогам, батькам, учням за взаєморозуміння, наполегливу працю, ініціативність протягом навчального року.     Це період, коли закінчується один етап і починається інший. Тому бажаю поновлення нових ідей, натхнення, гарного відпочинку і перезавантаження перед новим навчальним роком! Вам, випускники,  бажаю впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх Ваших мрій.  Зичу  всім міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, миру і взаєморозуміння, нових звершень заради рідного краю та незалежної України!    

11:11 29.05.2020

Підсумки Спартакіади учнівської молоді Срібнянщини

З метою пропаганди здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді, широкого впровадження фізичної культури і спорту в повсякденне життя школярів, виявлення кращих юних спортсменів упродовж 2019-2020 року проведено Спартакіаду учнівської молоді серед команд закладів загальної середньої освіти.  

10:55 29.05.2020

Визначено терміни проведення ЗНО - 2020

Наказом Міністерства освіти і науки України від 11 травня № 635 урегульовано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів: •    Українська мова і література •    Математика •    Історія України •    Біологія •    Географія •    Фізика •    Хімія •    Англійська мова •    Іспанська мова •    Німецька мова •    Французька мова Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказами Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2018 року № 696, від 20 грудня 2018 року № 1426. Наказом Міністерства освіти і науки України від 20 травня 2020 року № 664 "Про внесення змін до Календарного плану підготовки та проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти" визначено строки проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.   Предмет

12:00 25.05.2020

Вхід для адміністратора