A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

МОНУ надало роз'яснення щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників

З метою створення та впровадження ефективних механізмів реалізації Закону «Про освіту» МОН разом з інститутами громадянського суспільства було проведено ґрунтовне дослідження щодо основних викликів, потреб і нових підходів до підвищення кваліфікації.

11:45 10.03.2020

Зі святом

Дорогі жінки-освітяни! Щиро вітаємо Вас з першим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня.  Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добра й достатку, творчих звершень та благополуччя! Нехай у Ваших родинах та колективах завжди панує взаєморозуміння та злагода. Будьте завжди мудрими і вродливими, ніжними і веселими, привітними і чарівними.   Миру та любові Вам, радості  в житті, духовної сили та енергії на довгі роки.   Нехай завжди Вас супроводжує успіх та хороший настрій! 

09:26 05.03.2020

Весняні замальовки з ароматом кави

Червоною ниткою протягом семінару-практикуму вчителів образотворчого мистецтва 4 березня на базі Калюжинської ЗОШ І-ІІ ступенів (директор Віктор Ромазан) проходили слова Жана де Лафонтена: «Людина влаштована так, що коли щось запалює її душу – все стає можливим».

14:47 04.03.2020

ІІ Всеукраїнське заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

2 березня 2020 року за підтримки Міністерства освіти і науки України благодійний Фонд  «Щаслива лапа» організовує у закладах дошкільної освіти України «ІІ Всеукраїнське заняття доброти» на тему: «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

08:27 27.02.2020

Відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Кожного року здобувачі освіти навчальних закладів України мають змогу представити на розсуд фахівців свої власні дослідження, взявши участь у Всеукраїнському  конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.  Ці перші наукові відкриття можуть  бути зовсім крихітними, але вони потребують  ґрунтовних знань з базового предмета та глибокого вивчення наукової літератури з досліджуваної теми, неабиякої працьовитості та наполегливості.

10:39 24.02.2020

День рідної мови

На ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО від 26 жовтня – 17 листопада 1999 року в місті Парижі оголошено Міжнародний день рідної мови, який відзначають щорічно 21 лютого, починаючи з 2000 року, що сприяє мовному розмаїттю та зближенню культур.

15:22 21.02.2020

Семінар-практикум з виховної роботи

21 лютого на базі Подільської школи ( в.о. директора Людмила Тяжкун) відбувся семінар-практикум  заступників директорів з виховної роботи, класних керівників та педагогів-організаторів із теми  «Профілактична робота щодо формування ненасильницьких моделей поведінки серед дітей та молоді».

14:29 21.02.2020

Семінар-практикум учителів біології (хімії)

Сучасний педагог – це вже не гуру-транслятор нових знань. Це фактично наставник, який вміє організувати процес пізнання здобувачів освіти. Відповідно заклад освіти має спрацювати як заклад, у якому дитина працює з допитливістю, заклад у якому немає репродуктивного навчання, накопичення дидактичного матеріалу, який не активізує пізнавальної діяльності. А тому сучасний учитель – це професіонал, який знаходиться у постійному творчому пошуку, який має гнучкість і нестандартність мислення, вміє адаптуватися до швидких змін. А це можливо лише за умови високого рівня професійної компетентності. 

15:25 18.02.2020

Стрітенський кубок із футзалу Срібнянської селищної ради 2020 року

У суботу, 15 лютого, в спортивній залі Срібнянської ЗОШ відбувся Стрітенський кубок Срібнянської селищної ради 2020 року з футзалу. Організаторами змагань виступили Срібнянська селищна рада, а головним спонсором уже традиційно є СТОВ  «Батькіщина» (директор М. Дмитренко).           На участь у турнірі заявилися вісім команд. Було проведено жеребкування, згідно результатів якого команди було розділено на дві групи. До групи «А» потрапили Дігтярі, Карпилівка, Гурбинці і Поділ, до групи «Б» – Срібне, Сокиринці, Харитонівка і Срібне (молодь).   У ході цікавої напруженої спортивної боротьби кубок виборола команда Харитонівки. На другому місці команда Подолу, третє місце завоювала команда - Срібне (молодь).   Переможець та призери змагань нагороджені медалями, а також грошовими винагородами від СТОВ «Батьківщина». За І місце – 2000 гривень, ІІ місце – 1500 гривень, ІІІ місце – 1000 гривень, ІV – 500 гривень. По 300 гривень отримали решта команд-учасниць. Спортсмени, глядачі та вболівальники вдячні організаторам  і спонсорам турніру за чудове спортивне свято і його підтримку.    

08:39 18.02.2020

Вхід для адміністратора