A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

День знань

У закладах загальної середньої освіти громади – День знань. Першовересневі дзвоники покликали у класи 888 учнів, з них 96 першокласників, які будуть навчатися в Новій українській школі. У цікавій формі пройшло свято знань  в усіх школах громади. З теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернулися директори шкіл, перші учителі,  батьки. З нагоди Дня знань в урочистих заходах  приймали участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, методичного кабінету.  З приємною місією Сокиринську  школу відвідала секретар Срібнянської селищної ради Ірина Мартинюк, Дігтярівську -  голова райдержадміністрації Ніна Бондаренко, Горобіївську - заступник селищного голови  з гуманітарних питань та соціальної політики  Володимир Шуляк. У Срібнянській школі на святі був присутній начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віталій Никоненко. У Карпилівській, Гриціївській, Калюжинській, Подільській ЗОШ захід відвідали працівники методичного кабінету. Гості привітали учнівські та педагогічні колективи з Днем знань, з початком нового навчального року. Приємною подією для закладів освіти з нагоди свята стали подарунки від сільськогосподарських підприємств, організацій, спонсорів.  Новий навчальний рік, який обов'язково має стати новою сходинкою інтелектуального і творчого  зростання,  стартував у Новії українській школі.

14:47 05.09.2019

Серпнева конференція педагогічних працівників Срібнянщини

Доброю традицією освітян стала серпнева конференція педагогічних працівників. 28 серпня усі педагоги закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної  освіти  Срібнянщини зібралися на цю освітянську зустріч, щоб проаналізувати свою роботу у минулому навчальному році та окреслити завдання на 2019-2020 навчальний рік.   Перед початком конференції освітяни та гості мали змогу переглянути виставку творчих доробок педагогів та вихованців гуртків закладів дошкільної, загальної середньої освіти,  Будинку дитячої та юнацької творчості.   Конференція пройшла під гаслом «Нова українська школа: реалії та виклики». У її ході було проаналізовано перші кроки на шляху до реалізації освітньої реформи «Нова українська школа», визначено завдання на наступний навчальний рік. У роботі конференції взяли участь Ірина Мартинюк, секретар селищної ради, Ніна Бондаренко, голова районної державної адміністрації, Віктор Даниленко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, представники старостинських округів. 

12:02 29.08.2019

Завершено проведення основної сесії ЗНО - 2019

     В Україні завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, яка розпочалася 21 травня тестуванням з математики та  закінчилася 13 червня  ЗНО з хімії.                            

16:52 24.06.2019

Обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України „Козацький гарт”

    13-14 червня 2019 року в м.Чернігів на базі стадіону Ю.О. Гагаріна відбулись змагання обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України „Козацький гарт”. У обласному етапі фестивалю взяли участь 8 команд з районів, об'єднаних територіальних громад та міст нашої області. Програма змагань складалася з таких видів: „човниковий” біг 4 х 9 м", стрибок у довжину з місця, стрибки через скакалку протягом 30 сек., перетягування канату, естафета, конкурс знавців історії України, її спортивних досягнень та олімпійського руху.     В результаті напруженої боротьби за сумою місць усіх випробувань перемогу здобула Дігтярівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради. Саме команда з Дігтярів буде представляти Чернігівщину на фінальному етапі змагань.                                               Срібнянська селищна рада, відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту вітає переможців та бажає вдалого виступу на Всеукраїнському етапі фестивалю "Козацький гарт".

16:05 24.06.2019

Літні мовні табори - 2019

Під час літньої оздоровчої кампанії, в рамках роботи  таборів з денним перебуванням і з метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів, у Гриціївському, Гурбинському, Дігтярівському, Карпилівському, Подільському, Срібнянському  закладах загальної середньої освіти працювали  літні мовні табори  у яких діти мали змогу поглиблювати знання іноземних мов, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком.

10:20 13.06.2019

"Олімпійське лелеченя - 2019"

19 травня 2019 року  команда Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяла участь в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя - 2019», яке відбулося на базі Чернігівської загальноосвітньої школи № 33.

14:55 20.05.2019

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

11 травня 2019 року у приміщенні Срібнянської загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів пройшов  І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Участь у Грі взяли 4 рої із Гурбинського, Дігтярівського, Карпилівського та Срібнянського закладів загальної середньої освіти. Захід відбувся за підтримки Срібнянського об’єднаного військового комісаріату та Срібнянського центру первинної медико-санітарної підготовки.  

18:12 11.05.2019

Підведені підсумки Тижня психологічної служби «5 днів у світі Психології»

З 22 по 26 квітня 2019 року у закладах освіти проходив Тиждень психологічної служби  «5 днів у світі Психології». Неодмінними супутниками творчого процесу під час проведення заходів, стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки. На Тижні психологічної служби були застосовані всі види психологічної роботи, що дало змогу всім учасникам  освітнього процесу стати єдиним цілим і цікавими та більш близькими в спілкуванні.

15:50 07.05.2019

«Маки пам'яті»

Коли побачиш квітку в полі, Червону квітку – символ волі, Згадай синів безстрашних України, Що полягли за землю Батьківщини

08:19 07.05.2019

Вхід для адміністратора