A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Шановні колеги-освітянки!

Прийміть сердечні вітання і найкращі побажання з нагоди прекрасного свята Весни – 8 Березня!

12:52 07.03.2019

З Міжнародним жіночим днем!

Вітаю Вас із найпрекраснішим днем весни, святом відродження природи, краси і ніжності – Міжнародним жіночим днем!

12:40 07.03.2019

Змагання з волейболу серед команд юнаків ЗЗСО

  6 березня на базі Срібнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти. Змагання проходили в рамках проведення Спартакіади учнівської молоді 2018-2019 навчального року.  Участь у волейбольному турнірі взяли команди з Гурбинської, Дігтярівської, Карпилівської та Срібнянської шкіл. Боротьба між командами була цікавою та напруженою.   Перше місце у турнірі виборола команда Карпилівської ЗОШ, друге – Дігтярівського, третє – Гурбинського загальноосвітніх навчальних закладів.    Нагороди від організаторів змагань вручили переможцям Володимир Шуляк, заступник селищного голови з гуманітарних питань і соціальної політики та Людмила Мотузка, завідувач методичним кабінетом відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради.

17:08 06.03.2019

Семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу

Креативність і вміння творити – головні вимоги до сучасної людини, що живе у світі глобальних змін та інтеграційних процесів, надзвичайно стрімкого розвитку техніки та інформаційних ресурсів. У контексті таких підходів особливої актуальності набувають дисципліни художньо-естетичного циклу, оскільки їх упровадження в освіту є перетворенням виховання й навчання на творчий процес. Адже справжній учитель завжди у пошуку сучасних педагогічних технологій, оптимальних, дієвих шляхів упливу на дитину.

15:15 01.03.2019

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

   Сьогодні в освітній галузі відбуваються значні реформи. З 2018-2019 навчального року розпочалось впровадження довготривалого проекту Міністерства освіти і науки України «Нова українська школа».

18:02 27.02.2019

Олімпійське лелеченя - 2019

   22 лютого в спортивній залі Дігтярівського аграрного ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу “«Олімпійське лелеченя – Olympic move UA».Метою його проведення є заохочення  дітей та учнівської молоді до занять спортом, формування філософії життя за олімпійськими цінностями – дружби,  досконалості та взаємоповаги, а також залучення здобувачів освіти  до активних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда  здорового способу життя. 

12:47 25.02.2019

День рідної мови

Спитай себе, дитино, хто ти є, І в серці обізветься рідна мова Дмитро Павличко Міжнародний день рідної мови, також Міжнародний день материнської мови (англ. International Mother Language Day) — день, який відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності було оголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 року в Парижі.

14:49 21.02.2019

Семінар-практикум фахівців психологічної служби

Життя суспільства, як і життя окремої людини, ґрунтується на впливі ідей, поглядів, теорій. За часи історії людства їх промайнуло чимало. Вони оволодівали розумом людей на більший чи менший термін. Деякі з них закликали до барикад, призводили до війн, ставали підставою для створення «образу ворога» з іншого народу.

14:17 21.02.2019

Участь у нараді керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області

19 лютого 2019 року начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради взяв участь у  нараді керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області.

08:38 21.02.2019

Вхід для адміністратора