A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Семінар-практикум фахівців психологічної служби

Життя суспільства, як і життя окремої людини, ґрунтується на впливі ідей, поглядів, теорій. За часи історії людства їх промайнуло чимало. Вони оволодівали розумом людей на більший чи менший термін. Деякі з них закликали до барикад, призводили до війн, ставали підставою для створення «образу ворога» з іншого народу.

14:17 21.02.2019

Участь у нараді керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області

19 лютого 2019 року начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради взяв участь у  нараді керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області.

08:38 21.02.2019

Річниця пам'яті

Сьогодні Україна вшановує пам'ять героїв Революції Гідності та  героїв Небесної Сотні. До п’ятої річниці трагічних подій в історії нашої держави  у закладах загальної середньої освіти відбулися тематичні виховні заходи: тематичні виховні години «І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України», «Зорійте для нас як приклад», «Сторінки історії та сьогодення», «В єдності наша сила», «Україна починається з тебе», «Пам?ятаємо. Знаємо. Не забудемо»,  «Дні смутку та жалоби», «Нам у спадок пам'ять дана священна»; тематичні зустрічі з учасниками АТО; відеоуроки  «Марш мільйонів», «Це варто знати і пам’ятати», «День Гідності та Свободи», «Герої Небесної Сотні»; круглі столи «Свобода ціною життя» «Про що розповість історія», «Україна і ми в Україні»,  «Це нашої історії рядки», «У дружньому колі згадаймо»; хвилини мовчання біля стендів, що відображають подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності; тематичні виставки дитячих малюнків «Герої завжди поруч», «Ми – за мир!», «За нашу свободу!».

15:42 20.02.2019

Воркшоп учителів англійської мови

У рамках реалізації плану заходів, спрямованого на активізацію вивчення громадянами англійської мови на період до 2020 року, на базі Подільського закладу загальної середньої освіти відбувся воркшоп* учителів англійської мови.

15:15 20.02.2019

Міжрайонний волейбольний турнір серед команд ЗЗСО

 15 лютого на базі Гурбинської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради було проведено міжрайонний волейбольний турнір, приурочений до  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.                                                                                   

16:01 18.02.2019

Участь у роботі обласного семінару для працівників психологічної служби

   14 лютого 2019 року практичний психолог Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Коваленко Наталія Вікторівна була учасником обласного семінару для керівників методичних об'єднань районних (міських) кабінетів, органів освіти ОТГ та практичних психологів закладів загальної середньої освіти області з проблеми «Нова українська школа – сучасний освітній простір. Місце та функції психологічної служби», проведений навчально-методичним центром психологічної служби системи освіти Чернігівської області.

10:48 18.02.2019

Змагання з волейболу серед дівочих команд ЗЗСО

     13 лютого в Срібнянській загальноосвітній школі відбулися змагання з волейболу серед дівочих команд закладів загальної середньої освіти. Змагання пройшли в рамках Спартакіади учнівської молоді 2018-2019 навчального року.       Участь у волейбольних змаганнях взяли 4 команди з Гурбинського, Дігтярівського, Карпилівського та Срібнянського ЗЗСО.       У ході змагань усі команди показали відмінну техніку гри, майстерність та спортивний азарт.      Особливо напруженою була боротьба за перше місце між командами Дігтярівської та Карпилівської шкіл.     Відтак, перше місце виборола команда Дігтярівської ЗОШ, друге – Карпилівської, третє – Срібнянської загальноосвітньої школи. Гурбинчани посіли четверте місце.      Грамоти та медалі від організаторів конкурсу переможцям вручили спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Лисенко та завідувач методичним кабінетом відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Людмила Мотузка.  

10:42 14.02.2019

Круглий стіл із протидії булінгу

08 лютого в районній державній адміністрації відбувся круглий стіл на тему «Жорстокість та насильство сeрeд дітей» у рамках правопросвітницькоі кампаніі «Стоп булінг!».

11:07 08.02.2019

Семінар-практикум учителів фізики

06 лютого 2019 року в рамках роботи методичного об'єднання вчителів фізики закладів загальної середньої освіти Срібнянської селищної ради, на базі Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум з проблеми «Підготовка конкурентоспроможної особистості шляхом використання інформаційно-комунікативних технологій».

15:38 06.02.2019

Засідання школи кращих педагогічних практик

31 січня 2019 року на базі Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду вчителя математики вищої кваліфікаційної категорії з педагогічним званням «старший учитель» Ососок Віри Миколаївни з проблеми «Творчий підхід до викладання математики – важливий шлях формування творчої особистості». В ході роботи Школи кращих педагогічних практик Віра Миколаївна познайомила вчителів математики закладів загальної середньої освіти з власно створеним Блогом, поділилася досвідом роботи з мультимедійною презентацією в програмі Prezi, розкрила деякі секрети усного рахунку.

16:09 31.01.2019

Вхід для адміністратора