A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

День Землі

День Землі щорічно відзначають 22 квітня. У різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.

12:36 22.04.2024

Стартував Тиждень психологічної служби в закладах освіти громади

  Із метою розширення і поглиблення знань здобувачів освіти з психології, знайомства з особливостями роботи практичних психологів та соціального педагога, активізації пізнавальної активності здобувачів освіти, пропаганди навичок конструктивного спілкування, формування толерантного ставлення до оточуючих, розвитку творчості та активної життєвої позиції всіх учасників освітнього процесу 22 квітня розпочався Тиждень психологічної служби в Гриціївській ЗОШ І-ІІ ступенів, Дігтярівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Дігтярівському ЗДО «Сонечко» та Срібнянському ліцеї, які забезпечені роботою фахівців психологічної служби.

09:11 22.04.2024

День довкілля в Дігтярівському ЗДО «Сонечко»

   Щороку в третю суботу квітня відзначається День довкілля. В рамках проведення цього екологічного заходу всі, хто любить та піклується про природу беруть участь у «квітневому суботнику».

11:21 19.04.2024

Вітання призерам обласного етапу конкурсу «Зоологічна галерея»

Упродовж лютого-березня 2024 року комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» з метою актуалізації уваги учнівської молоді до вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи, сприяння творчої художньої активності здобувачів освіти в анімалістичному жанрі, залучення до активної участі у розкритті творчих здібностей та художнього смаку молодого покоління проведено обласний конкурс дитячого малюнка «Зоологічна галерея». 

10:30 18.04.2024

Про сон і тишу

 Як стверджують фахівці в області фізіології, під час сну більшість систем організму перебувають у стані анаболізму, сприяючи відновленню імунної, нервової, скелетної та м'язової систем; це життєво важливі процеси, які підтримують настрій, пам'ять та когнітивні можливості, а також відіграють велику роль у діяльності ендокринної та імунної систем.

10:34 16.04.2024

Замовлення підручників для 11-х класів закладів загальної середньої освіти громади

На виконання листа МОН України від 26 лютого 2024 року № 1/3279-24,  закладами загальної середньої освіти громади 15 квітня здійснено остаточний вибір електронних версій оригінал-макетів підручників для 11 класів. 

12:10 15.04.2024

«Голос'ОК Полісся»

Підбито підсумки обласного заочного конкурсу української дитячої патріотичної пісні «Голос'ОК Полісся». 

09:27 15.04.2024

Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту

 Як відомо з досвіду роботи педагогічних працівників, атестація – це випробування. Для одних вона як зайвий клопіт, для інших - стимул активізації професійної діяльності, підвищення ефективності праці, форма морального та матеріального стимулювання. Із такою позицією кожен педагог стверджується сам, і від обраної позиції залежить рівень його кваліфікації, задоволення професією, успішності, авторитетності. 

15:56 12.04.2024

Вітання переможцям обласного етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Квітка буття»

 У лютому - березні 2024 року КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» було організовано та проведено обласний етап Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття», метою якого є формування основ екологічної культури та мислення, виховання любові до природи, бережливого ставлення до навколишнього середовища; привернення уваги до величезної ролі рослинного світу у підтримці біологічного балансу в природному середовищі; вдосконалення вміння висловлюватись з заданої теми в різних формах творчого самовираження; підтримка всебічних талантів дітей.

10:23 09.04.2024

Вхід для адміністратора