A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Конкурс есе «Війна за СВІЙ шлях»

Завершився І етап Всеукраїнського конкурсу з написання есе «Війна за СВІЙ шлях!» (дитячий погляд), який проводиться з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття юних талантів, формування у здобувачів освіти активної життєвої позиції, готовності бути захисником України.

10:29 26.10.2023

Виставка-конкурс "Хлібом славиться Чернігівська земля"

Із метою громадянського виховання дітей та молоді, виховання національної свідомості й самосвідомості учнів, патріотизму та поваги до історичної спадщини українського народу, пропагування бережливого, шанобливого ставлення до хліба Чернігівською обласною станцією юних натуралістів проводиться обласний заочний конкурс «Хлібом славиться Чернігівська земля».

12:56 25.10.2023

Обласний зліт переможців

20 жовтня 2023 року в online-режимі відбувся обласний зліт переможців краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем  традиції народу», організований Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

13:07 20.10.2023

Як не стати жертвою торгівлі людьми

До Європейського дня протидії торгівлі людьми, що відзначається 18 жовтня  працівники психологічної служби  Срібнянського ліцею провели ряд заходів для підвищення рівня поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми,обговорювали причини, форми, етапи та ознаки цього явища, адже, цей день покликаний звернути увагу на глобальну проблему, важке становище жінок, чоловіків та дітей, які стали жертвами тяжкого злочину.

11:17 19.10.2023

«За нашу свободу»

Завершився перший етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», присвячений Дню захисника України, організований Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України та Командуванням Сухопутних військ Збройних Сил України.

15:49 18.10.2023

Пропозиції щодо підвищення кваліфікації

 Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України,  Інститут педагогіки НАПН України, Громадська організація «Академія сучасних освітян» ЗАПРОШУЮТЬ педагогічних працівників підвищити свій професійний рівень та вдосконалити свої фахові здібності. 

15:35 17.10.2023

Вхід для адміністратора